Zpracování osobních údajů tzv. GDPR

1. Společnost Profi Light CS v.o.s., se sídlem 28. října 2663/150, Moravská Ostrava 702 00, IČ: 62257781, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského obchodního soudu v Ostravě, oddíl A XVIII, vložka 1203 (dále jen „Správce“), v souladu s platnými zákony České republiky, zejména s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), dle čl. 26 Nařízení zpracovává následující osobní údaje svých zákazníků:
 
  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • IČO, DIČ
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • adresa fakturační
  • adresa dodací
  • IP adresa
  • objednané zboží v rámci jednotlivých objednávek,
  a to za účelem dodání zboží dle objednávky, minimalizaci rizika podvodů, vystavení faktury, zaevidování v účetnictví. Tyto osobní údaje mohou být Správcem zpracovávány po dobu až 10 let následujících po roce posledního poskytnutého plnění. Výše uvedené zpracování je umožněno na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování nezbytné pro plnění smlouvy – tzv. oprávněný zájem.
2. Ze strany Správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 Nařízení.
3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i jiní zpracovatelé: poskytovatelé softwarového řešení, zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizaci plateb na základě objednávky, účetní firma atd.
4. Správce nemá v úmyslu poskytnout osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
 
  • vzít případný souhlas ke zpracování osobních údajů (k jiným účelům, než uvedeným v odstavci 1) kdykoliv zpět, to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit (aktualizace nebo úprava se týká pouze aktuálních registračních údajů, ne uzavřených objednávek)
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů (s ohledem na odstavec 1),
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
6. Udělujete tímto svůj výslovný souhlas Správci zpracovávat osobní údaje pro účely marketingových akcí (např. služba „Ověřeno zákazníky Heureka, zasílání informačních mailů, atd.).

 

/* facebook*/